Tilaajapalvelu

Mobilisti on jo 43 vuotta toiminut ajoneuvokulttuurin ja alan harrastajien äänenkannattajana. Lehden linja on ollut alusta lähtien sama: Jos laite pitää pahaa ääntä ja/tai siinä on pyöriviä osia, se kuuluu Mobilisti-lehteen. Tilaajat saavat jokaisessa numerossa vähintään kahdeksan sivua enemmän luettavaa kuin irtonumero-ostajat. Nyt tilaukseen kuuluu myös digilehti ja täydellinen lehtiarkisto numerosta 1/1979 aina tähän päivään saakka.

Mobilisti

+ digilehti
+ digiarkisto

12 kk kestotilaus alk. 96 €

TILAA

Mobilistin voit tilata myös puoleksi vuodeksi kerrallaan. Puolet vähemmän numeroita, mutta sama laadukas sisältö. Mainio lahjaidea tai porttihuume!

Mobilisti

+ digilehti
+ digiarkisto

6 kk kestotilaus alk. 48 €

TILAA

Mobilistin digitilaukseen kuuluu täydellinen lehtiarkisto, jossa voit lukea uusimman ja kaikki maailmanhistorian aikana julkaistut Mobilisti-lehdet. Digiversio on mainio valinta myös ulkomailla asuvalle.

Mobilisti digitilaus

sis. digilehti
+ digiarkisto

12 kk digitilaus 72 €

TILAA

Suomalaisen Mobilismin perustajan Kai L. Bremerin henkilökohtainen projekti, Mobilisti Senior, vyöryttää jokaisessa numerossaan eteesi noin 350 autenttista kuvatallennetta, eli yhteensä noin 1 400 kuvaa/vuosikerta. Painopiste on ennen vuotta 1962 ikuistetussa ennennäkemättömässä kuvamateriaalissa. Tule mukaan kurkistamaan suomalaisen autoilun historiaan. Takaamme että yllätyt.

Mobilisti Senior

12 kk kestotilaus alk. 52 € – Digitilaus 39 €

TILAA

Tilaa irtonumeroita

Osta oheistuotteita

Mobilisti-lehtikansio

22 €

Parkkeeraa vuosikerrat kirjahyllyyn jämäköissä keräily-kansioissa niin perikuntakin kiittää.

TILAA