Mobilisti 8/17 – Tilaaja, olet numero

Ota talteen Mobilistin tilaajanumerosi lehden postituspussin osoiteliuskasta. Löydät sen myös Mobilistin laskusta. Tilaajanumero toimii käyttäjätunnuksena Mobilistin digiarkistoon, johon kaikki lehden tilaajat pääsevät ensi vuonna veloituksetta! Tiedotamme palvelun käyttöönotosta Mobilistin nettisivuilla ja Facebook-ryhmässä.

Jouluksi luvattu Lyskan pojat -erikoisalbumi jouduttiin perumaan ylivoimaisista syistä. Vaan ei hätää. Tilalle julkaisemme tammikuussa Eilinen ei ruostu -erikoisalbumin. Vain irtonumerona saatava aikakauskirja sisältää satoja autokuvia Suomesta vuosilta 1950-65 laadukkaiden kuvatekstien siivittämänä. 

Vuosi on taas pulkassa ja tämän tuotantokauden viimeinen Mobilisti-numero on postissa. Ensi viikolla se tulee myös irtomyyntiin. Joulun Mobilisti-pöytä on katettu ahtoisilla antimilla. On Corvairia, presidentillistä Zisiä, niin diesel-pakua kuin Mitsubishi Sapporoakin, unohtamatta vihreitä elefantteja ja  patonkihaukkoja.  Tässä hieman kuvamaistiaisia lehden herkuista. Lukeminen kannattaa, tilaa siis Mobilisti!